< Terug

21 februari 2022

Ben jij onze nieuwe notarieel secretaresse personen- en familierecht?

Jij bent een notarieel secretaresse op het gebied personen- en familierecht, ondernemend van aard en deinst niet terug voor een uitdaging. Is een baan als rechterhand van (kandidaat-) notarissen je op het lijf geschreven? Dan komen we graag met jou in contact!

 

Wat kun je van jouw nieuwe baan verwachten?

Als notarieel secretaresse ben je een belangrijke spil in het bedrijf: jij bent een kei in het beheren van agenda’s, telefonisch contact, afhandelen van e-mailverkeer en het gereedmaken van dossiers en documentatie. Bij Daad Notarissen krijg je de kans om je persoonlijke stempel te drukken op je werk en de klantrelatie.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beheert – samen met de (kandidaat-) notarissen – de dossiers van het kantoor
  • Je raadpleegt registers
  • Je verzorgt de inkomende correspondentie en beheert de agenda’s
  • Je voert alle overige secretariële werkzaamheden uit
  • Je bent de schakel tussen notaris en de klant
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat staat daar tegenover?

Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook bieden we je coaching-, ontwikkeling- en leertrajecten die passen bij de vervolgstappen van jouw carrière binnen onze organisatie. Dit bieden we aan binnen een regionale organisatie met een informele en no-nonsense werksfeer.

 

Zijn jij en Daad Notarissen een perfecte match?

Daad Notarissen staat voor een helder verhaal. Onze (kandidaat-) notarissen staan voor onze klanten klaar om de belangrijkste momenten in het leven goed te regelen. Met het gehele team staan we voor helder taalgebruik én DAADkracht. Onze persoonlijke benadering en manier van werken maken ons dé familienotaris in de regio. Inhoudelijk professioneel, maar altijd met oprechte aandacht.

 

Jij weet het zeker: dit is de baan voor jou!

Ben jij een kei in je vak én kom jij het beste tot je recht in een hecht team?
Dan ontvangen we graag jouw recente cv (met foto) én motivatie.
Solliciteer via: personeelszaken@daadnotarissen.nl.