< Terug

21 februari 2022

Ben jij onze nieuwe kandidaat notaris onroerend goed?

Ben jij als kandidaat-notaris onroerend goed op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je DAADkrachtig en heb je ambities voor de toekomst? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat kun je van jouw nieuwe baan verwachten?

Onroerend goed is een belangrijke pijler in onze dienstverlening. We hebben als kantoor mooie ambities vastgesteld voor de komende jaren en bouwen deze tak graag verder uit.
Daarom zijn we op zoek naar een kandidaat-notaris OG die deze ambitie met ons deelt.
Samen met een prettig team ben je verantwoordelijk voor onroerend goed-dossiers.

  • Onze ideale kandidaat beschikt over:
  • Een grote mate van flexibiliteit, zelfstandig & analytisch vermogen
  • Een open werkhouding
  • Een commerciële, ondernemende en proactieve houding
  • Ervaring in onroerend goed is een pré
  • Waarnemingsbevoegd is een pré
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat staat daar tegenover?

Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook bieden we je coachings-, ontwikkelings- en leertrajecten aan om de vervolgstappen van jouw carrière binnen onze organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat bieden we aan binnen een regionale organisatie met een informele en no-nonsense werksfeer. Je krijgt de kans om je persoonlijke stempel te drukken op je werk en de klantrelatie.

Zijn jij en Daad Notarissen een perfecte match?

Daad Notarissen staat voor een helder verhaal. Wij geloven in een hoogwaardige, maar vooral persoonlijke dienstverlening. Onze (kandidaat-) notarissen staan voor klanten klaar om de belangrijkste momenten in het leven goed te regelen. Met het gehele team staan
we voor helder taalgebruik én DAADkracht. Onze persoonlijke benadering en manier van werken maken ons dé familienotaris in de regio.

Jij weet het zeker: dit is de baan voor jou!

Ben jij ambitieus en wil je bouwen aan jouw carrière als kandidaat-notaris OG binnen een hecht en informeel team? Dan ontvangen we graag jouw recente cv (met foto) én motivatie. Solliciteer via: personeelszaken@daadnotarissen.nl.